Вино буде добрим,

якщо робити його з любов'ю до людей. Стара мудрість, народжена два століття тому - з тих пір, як на причорноморські землі перебралися німецькі поселенці. Тут, на благодатному півдні України, і зараз живі традиції сердечної теплоти і добротності. Винороби знають, що виноградна лоза - вона жива і пам'ятають, що вино потрібно робити - як для самих близьких людей. Тому і вино тут душевне. Тому і місце це особливе. Це - Долина Великої Любові. Це - Гросс-Лібенталь.

Вхiд

Нагадати пароль

Вперше у магазині?

Зареєструйтесь
НОВИНИ | КОРПОРАТИВНІ НОВИНИ

Крафтові вина до Вашого столу

Бажаємо представити до Вашого столу Крафтові вина.

Якщо ви хоч раз куштували крафтове вино, то знаєте, що його смак дуже відрізняється і запам'ятовується своєю насиченістю та яскравістю.

Насамперед крафт - це напої ручного виробництва в малих обсягах. Найголовніше в крафтовому виробництві – це якість, починаючи від відбору сировини та інгредієнтів та закінчуючи технологією приготування напою. Виготовлення вина передбачає не тільки ручний збір сировини, сортування та унікальну технологію первинного виготовлення вина, але також його купажування, витримку та зберігання, вибір та підготовку бочок, обладнання.

Крафтова колекція представлена 3 видами:

Об'єм: 3 літри.

30.10.2023

Презентаційний ролик компанії Вікторія
23.01.2024

НОВИНКА: Унікальний, ніжний і легкий коктейль - FRUTTINI!

Унікальний, ніжний і легкий коктейль, що поєднує в собі приємний смак вина, доповнений соковою ноткою- FRUTTINI

FRUTTINI створений на основі вина з додаванням фруктових соків з низьким вмістом алкоголю та калорій - побалуйте свої почуття неповторним смаком фруктів.

Завдяки широкій різноманітності смаків FRUTTINI прагне стати вашим напоєм з першого ковтка. Розфарбуйте своє життя унікальною лінійкою коктейлів.


Посмотреть в каталоге

22.03.2021

Винзавод «Вікторія»
27.10.2014

Слабоалкогольний газований винний напій «Вінець бажань» (ТМ «SanGrino»)

Компанія «Вікторія» з радістю пропонує споживачам оновлений слабоалкогольний газований винний напій «Вінець бажань» (ТМ «SanGrino»), що не залишить байдужою жодну представницю прекрасної статі. Напій створено на основі натурального виноградного вина з додаванням ароматів полуниці та персика.

Міцність напою досягається за рахунок природного бродіння винограду. Він має чистий колір, насичений, добре збалансований аромат, характерний смак з тривалим солодким післясмаком. Рекомендується подавати охолодженим при температурі +6 ° С … +8 ° С в якості аперитиву. Чудово підходить для приготування коктейлів.

25.09.2013

Компанія «Вікторія» на виставці «CWSA BEST VALUE 2013»

Компанія «Вікторія» прийняла участь у найбільшому та найпрестижнішому конкурсі «CWSA BEST VALUE 2013» в Гонконзі, на якому були представлені 3000 зразків вин та спиртних напоїв з 23-х країн світу.

Продукція компанії брала участь в закритій дегустації серед 100 найбільших покупців вин і спиртних напоїв, імпортерів, дистриб'юторів, роздрібних реалізаторів і сомельє, що знаходяться на території Гонконгу.

На конкурсі були представлені вина, що випускаються під ТМ «Гросс-Лібенталь», а саме: «Шардоне» біле сухе, «Каберне» червоне сухе, «Мускат святковий» біле напівсолодке і «Піно фран» червоне напівсолодке.

500 авторитетних і незалежних суддів, які були ретельно відібрані для відображення всіх типів покупців, удостоїли продукцію, що випускається компанією ПрАТ «Вікторія» за найкраще співвідношення ціни та якості срібними медалями.

30.05.2013

Міжнародний професійний дегустаційний конкурс «Одеська затока»

У лютому дві тисячі тринадцята року в Одесі проходив XIII Міжнародний професійний дегустаційний конкурс «Одеська затока». Відповідно до світових стандартів - дегустаційні зразки оцінювалися за 100-бальною системою, рекомендованою Міжнародною організацією виноградарства та виноробства OIV, а закупівля вітчизняних зразків здійснювалася безпосередньо з торгових мереж. Експерти оцінили якість вина ТМ «Гросс-Лібенталь»: «Піно фран Вікторія» золотою медаллю, «Каберне», »Шардоне» і «Мускат святковий» срібними медалями.



09.02.2013

Нагородження медаллю «Трудова слава»

Міжнародна Академія рейтингових технологій і соціології "ЗОЛОТА ФОРТУНА" яка поширює гідну традицію вшанування заслуг видатних особистостей та організацій у багатьох країнах світу в 2012 році нагородила медаллю «Трудова слава» компанію «Вікторія» в номінації «За вагомий внесок у розвиток вітчизняного виноробства, високий професіоналізм і якість продукції »

18.12.2012

Оновлена серія ТМ «Гросслібенталь»

Приватне акціонерне товариство «Вікторія» представляє Вашій увазі оновлену серію ТМ «Гросс-Лібенталь». Компанія подбала не тільки про чудову якість цього благородного напою, виробленого згідно кращих винних традицій, а й про сучасний зовнішній вигляд.

ПрАТ «Вікторія» дорожить своєю репутацією. Ми робимо вино з любов'ю в серці! Адже виноробство - наша честь! Честь маємо!

01.11.2012